DE JONG DELI; BAKKERIJ, WINKEL & RESTAURANT

HET CONCEPT


Winkel, traiteur & restaurant

Het concept

De Jong DELI is een winkel, traiteur en restaurant in één. De Jong DELI is gelegen aan de Adriaan Oomenstraat 1a in Teteringen. Het assortiment bestaat uit een combinatie van brood en banket, koffie, ontbijt, lunch, maaltijden, traiteur en delicatessen.

Bakkers- en delicatessenwinkel

De Jong DELI is een winkel met een zelfbedienings- en bedieningsgedeelte, met een zeer breed assortiment hoogwaardige (streek)producten tegen een betaalbare prijs. Naast het bekende brood en banket van Bakkerij de Jong, kan men hier terecht voor vlees en vleeswaren, kant-en-klare maaltijden, kaas, huisgedraaid ijs, luxe bonbons, wijnen, olijfolie en allerlei andere delicatessen.

Online bestellen

Via de webshop van De Jong DELI kunnen klanten alle producten ook heel gemakkelijk online bestellen. In de zaak is een ‘pick-up balie’ gecreëerd waar webshop bestellingen makkelijk en snel kunnen worden afgehaald. Om ook het Bredase publiek goed te kunnen bedienen, kunnen online bestellingen van De Jong DELI tevens bij de vestiging in Breda aan de Nieuwe Boschstraat 2 in Breda afgehaald worden.

Restaurant en traiteur

Gedurende de hele dag bent u bij De Jong DELI welkom in het restaurant of op het terras om te genieten van een kop koffie met vers gebak, ontbijtje, high tea, een glas wijn of uitgebreide borrel, diverse lunchgerechten of een complete maaltijd vers uit eigen keuken. Alles wat u aan tafel eet en drinkt, kunt u bovendien kant-en-klaar afhalen of bestellen. Klanten van De Jong DELI kunnen gebruik maken van de gratis eigen parkeerplaats.

Openingstijden

De Jong DELI Teteringen
Dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. (Keuken sluit om 17:00)

De Jong DELI Breda
Dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur en zaterdag van 08:00 tot 16:00.